Photo News
Volledig scherm
© Photo News

WK LIVE (28/06). Nieuwe Duivelse zege houdt knappe WK-statistiek overeind

WK LIVEHet WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 15 in Rusland, met ook onze Rode Duivels die met Engeland (al dan niet?) strijden om groepswinst. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote en minder grote nieuws over het WK lees je in onze dagelijkse rubriek WK LIVE!

40 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Hoe kan je spreken van een overwinning als beide ploegen met schaamrood over hun gezicht het veld afdruipen. zelf de spelers op de bank vroegen om een vierde man om te kunnen kaarten en hadden ook geen interesse voor de match. met die ingesteldheid zouden ze beter de japanners verder laten meespelen. die tonen nog inzet.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Goed gedaan duivels! Gewoon 9 op 9 pakken en spelen! Nu volgt Japan, zeker haalbaar en dan mss Brazilie al moeten die eerst nog voorbij de Mexicanen. Ze zitten in de juiste helft met sterke ploegen dan weten ze ineens wat ze waard zijn. Nu tegen Japan van ver op doel knallen want Kawashima, die ken ik nog van bij Standard, lost elke bal en in de lucht een ramp! Go, devils, go!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Inderdaad Danny maar...…..er is een zeer grote maar bij. Als ge zoiets toe wilt passen na iedere ronde, die maar logisch zou zijn, heb je dan al eens berekend hoeveel langer het WK zou duren ? Ongeveer 3 weken !!!
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    De Engelsen zijn de slimste geweest ,die hebben niet gespeeld ,die lachen zich kapot met ons !
  • Dennis VAN WYNSBERGHE

    6 jaar geleden
    Danny, vrij lastig als bvb. België en Frankrijk tegen elkaar uitkomen, welke speeldag ga je ze zetten om de periode tussen de match van Frankrijk enerzijds en België anderzijds gelijkwaardig te houden?