© BFM

Bromfietsers zwaargewond na twee ongevallen

Op de Boomsesteenweg in Wilrijk is een bromfietster (35) vrijdag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een bestelwagen. Ook op het Kiel raakte een bromfietser zwaargewond na een ongeval.

doro

Een bromfietster reed vrijdagnamiddag op het fietspad van de Boomsesteenweg toen de bestuurder van de camionette (23) wilde indraaien op een bedrijfsparking. De bromfietser kon een aanrijding niet vermijden. Het slachtoffer werd met zware verwondingen afgevoerd naar het Universitair Ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar.

Vluchtmisdrijf

Ook op de Jan De Voslei op het Kiel gebeurde vrijdagavond een aanrijding met een bromfietser. Het slachtoffer had kort voordien een ongeval veroorzaakt op de Camille Huysmanslaan, toen hij een wagen raakte die een manoeuvre uitvoerde.

De bestuurder van de wagen verklaarde dat de bromfietser meteen rechtstond en wegreed. Hij zou door het rood hebben gereden ter hoogte van de Jan De Voslei waarna hij opnieuw op een passerend voertuig knalde.

Bij de tweede botsing raakte de bromfietser zwaargewond. Hij moest overgebracht worden naar het Universitair Ziekenhuis voor verzorging. Hij kon geen rijbewijs voorleggen, maar was niet in staat om verhoord te worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER