Een bestelwagen reed in op de file op de E19 in Brecht.
Volledig scherm
Een bestelwagen reed in op de file op de E19 in Brecht. © Marc De Roeck

Bestelwagen rijdt in op file: dode en E19 richting Antwerpen afgesloten, eerste werkdag met gesloten Leopold II-tunnel in Brussel

VerkeerDe E19 richting Antwerpen is vanochtend ruim een uur lang volledig afgesloten ter hoogte van Brecht door een ongeval. Een bestelwagen reed in de staart van de ochtendfile in op een vrachtwagen. Daarbij kwam de bestuurder om het leven. In Brussel is het vandaag dan weer de eerste werkdag waarop de Leopold II-tunnel volledig dicht is. Voorlopig is het op de E40 een half uur aanschuiven richting Groot-Bijgaarden.

7 reacties

  • Paul Velghe

    6 jaar geleden
    Bestelwagens, vervangende vrachtwagens om km heffing te ontlopen, rijden als gekken. Gisteren nog op de autostrade brussel/gent, met drie naast elkaar en om ter snelst. Geen politie te zien. Maar ja, alleman besteld 'on line' en moeten hun pakjes onmiddellijk bij hun thuis geleverd hebben.
  • Gerrit Malego

    6 jaar geleden
    Het is begin juli, half het land is met vakantie vertrokken, nogal normaal dat de situatie dan er behoorlijk uitziet bij die Leopold tunnel. Wacht maar tot het half augustus is, we gaan dan eens zien hoe vlot het nog allemaal gaat met de alternatieven.
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Ze rijden ook gelijk kieken ,ze zijn met van alles bezig maar niet met het rijden .
  • Eric busseniers

    6 jaar geleden
    dat is alle dagen hetzelfde , die busjes rijden veel te hard en ondertussen zijn ze op hun telefoon of tablet bezig , meer controle zou eens goed zijn ,
  • Ferdinand Verstreken

    6 jaar geleden
    Het is geen sympathieke maatregel maar snelheidsverlaging en veel meer controle zijn de enige oplossingen om een veiliger verkeer te bekomen.
  1. Wat is het verdict na eerste Vlaamse toetsen? “Onze leerlingen zaten met tranen in de ogen”
    PREMIUM
    123

    Wat is het verdict na eerste Vlaamse toetsen? “Onze leerlingen zaten met tranen in de ogen”

    13.934 tweedejaars in het secundair onderwijs mochten gisteren als eerste groep de Vlaamse toetsen afleggen, maar dat liep bij meerdere klassen helemaal verkeerd door technische problemen. “Ik heb daar veel punten door verspeeld”, getuigt Julie (13) teleurgesteld bij HLN. Ook directeurs zitten met frustraties rond het systeem. Wat liep er juist fout met het paradepaardje van onderwijsminister Weyts? En krijgen de leerlingen nog een herkansing?
  2. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”