Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © iStock

92-jarige moeder haalt revolver uit kamerjas en schiet zoon dood om niet in rusthuis te belanden: "Jij pakte mijn leven af, dus ik neem het jouwe"

Een bejaarde vrouw uit de Amerikaanse staat Arizona schoot maandag haar volwassen zoon dood om te vermijden dat hij haar naar een rusthuis zou sturen. Daar had de zoon eerder mee gedreigd. “Jij pakte mijn leven af, dus ik neem het jouwe”, zou de vrouw gezegd hebben terwijl ze werd gearresteerd door de politie.

14 reacties

  • Paul Boots

    6 jaar geleden
    Ik heb toch wel enigszins begrip en respect voor haar. Ze was ontevreden over de manier waarop ze door haar zoon was behandeld in de afgelopen 6 maanden. Als je 92 bent hoef je het niet overal mee eens te zijn. Je mag opkomen voor je standpunten en je hebt nog steeds het recht om goed behandeld te worden. Ook met 92 jaar doe je nog mee.
  • Tommy De Kinder

    6 jaar geleden
    Gaan ze daar ook stoppen met mooi en meedogenloos uit te zenden. Dat zo'n programma de mensen zo ver kan drijven. Je moet van je leven genieten en niet naar zo'n domme programma's kijken, allez ik vind dat toch een dom programma. Helemaal gebrainwasht door er elke dag naar te kijken..., ocharme die zoon...
  • Guy Rassart

    6 jaar geleden
    Moest dat in België gebeuren was die dame beter af in de gevangenis dan in een rusthuis, gratis een advocaat om haar rechten te verdedigen en mag haar pensioen behouden
  • Felix Strackx

    6 jaar geleden
    Ik wil later ook liever niet naar een rusthuis, maar dat is een egoïstische reactie. Hoogbejaarden zouden toch wat meer begrip moeten opbrengen voor de moeilijke situatie waarvoor ze hun kinderen soms plaatsen. Dikwijls is een opname in een rusthuis de enige oplossing om het voor de kinderen nog wat leefbaar te houden.
  • wim CLAES

    6 jaar geleden
    hier kost een rustoord al stukken van mensen, ginds is het voor velen totaal onbetaalbaar. obamacare was een zeer mooi initiatief; dit had de gezondheidskosten al kunnen drukken. het rijkste land ter wereld zou geen derde wereld beleid mogen voeren over gezondheidszorg en aanverwanten.