Een onverwachte verrassing voor het Amerikaanse koppel dat hun badkamer verbouwde. Groetjes van de vorige eigenaars.
Volledig scherm
Een onverwachte verrassing voor het Amerikaanse koppel dat hun badkamer verbouwde. Groetjes van de vorige eigenaars. © Twitter

Koppel renoveert badkamer en vindt dan boodschap van vorige eigenaars achter de muur

Toen Alex en Jess Monney besloten om hun badkamer op te knappen, hadden ze niet verwacht dit te ontdekken. Achter de gipsplaat hing er een briefje van meneer en mevrouw Shinseki, de vorige eigenaars, en hun konijn, Cassie. Een leuke verrassing!

15 reacties

  • heiko werner

    6 jaar geleden
    Bij ons zit goede wijn verstopt.
  • Daniella Van Coninckxloey

    6 jaar geleden
    Over 3 jaar zullen wij hier uit het sociaal appartement moeten verhuizen : Weegens, grote binnen renovaties ... En jawel : Tegen die tijd, zit er ook er blijde boodschap ..achter de spiegel, in de badkamer !!!
  • Alex Terieure

    6 jaar geleden
    Wij vonden 6 maanden terug tijdens de afbraak van een muurtje om ons toilet te vergroten deze tekst terug tegen de onderkant van de trap: ''Deze ruimte werd gesloten op dinsdag 16/03/99 onder het toeziend oog van Françoise B. en van Myriam en Paul B.'' Leuk toch? Ziet er ondertussen veel moderner uit.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    Geweldig !
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Geweldig, toch leuk iets te vinden, of iets te plaatsen dat jaren later gevonden wordt!! En mensen blijven er even bij stilstaan of gooien het gewoon weg , dat is de keuze vd vinder...