Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

1.400 betogers trekken door de straten van Brussel tegen komst van Trump

Ongeveer 1.400 betogers hebben vanmiddag gemanifesteerd door de straten van Brussel tegen de komst van de Amerikaanse president Donald Trump naar Brussel voor de NAVO-top van 11 en 12 juli. De manifestatie werd georganiseerd door het platform Trump Not Welcome en is rustig verlopen.

52 reacties

  • peter colson

    6 jaar geleden
    > LOL, en ondertussen smijt hun grote broer Rusland miljoenen over de balk om oorlog te voeren in dezelfde regio. Heeft er iemand die van PVDA daarover ooit horen protesteren? Dubbele moraal daar in de linkse hoek.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Tegen Erdogan blijven ze stil. Tegen iemand die opkomt voor zijn eigen land betogen ze. Trump doet tenminste wat hij beloofde en respecteert de senaat en het congres. Dat kun je zelfs van geen enkele van onze politici zeggen!
  • yves dekeersschieter

    6 jaar geleden
    Trump samen met R.R. een van de beste presidenten ooit van de VS
  • Charlotte De greef

    6 jaar geleden
    Michelle Gevers, één verwezenlijking van Trump: hij heeft de poorten van zijn land niet wagenwijd openstaan zoals Europa. Desgevallend zal Amerika leefbaar blijven, wat niet kan gezegd worden van Europa. Twee: met zijn economisch beleid beschermt hij producten van eigen bodem, waardoor Amerikanen weer eigen producten kopen, wat de Amerikaanse economie aanzwengelt.
  • Luc Brouckaert

    6 jaar geleden
    Trump zal hier zeker van wakker liggen! Hebben deze mensen niets anders te doen?
  1. ▶ Zorgt klimaatverandering dit jaar voor meest actieve orkaanseizoen ooit? “Dit kunnen we ook tot bij ons voelen”
    PREMIUM
    HLN legt uit

    ▶ Zorgt klimaatver­an­de­ring dit jaar voor meest actieve orkaansei­zoen ooit? “Dit kunnen we ook tot bij ons voelen”

    Elk jaar berekenen Amerikaanse wetenschappers aan hoeveel tropische stormen en orkanen we ons mogen verwachten in de Atlantische Oceaan. Na een rustig seizoen in 2023 lijkt 2024 nu zwaar te gaan uithalen. Meer nog, volgens de voorspellingen kan dit wel eens het meest actieve orkaanseizoen ooit worden. Over wat voor aantallen spreken we dan? Hoe komt dit? En hebben die orkanen ook een invloed op ons weer? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters beantwoordt vijf vragen.
  2. LEVENSVERHAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbeider die zoon en PVDA-voorzitter Raoul inspireerde?
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbei­der die zoon en PV­DA-voorzitter Raoul inspireer­de?

    “Ik ga je missen, padre. Ik had echt geluk om je zoon te mogen zijn.” Hubert, de vader van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, is dinsdagochtend op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vader Hedebouw stond in ons land mee aan de wieg van uiterst links, dat in de laatste peiling flirt met 10% van de stemmen. Het levensverhaal van ‘Berten’ is opmerkelijk. “Ik kon met hem over alles praten, hij ging geen onderwerp uit de weg”, vertelt zoon Raoul.