20180708 Werchter Belgium: Nick Cave and The Bad Seeds
Volledig scherm
20180708 Werchter Belgium: Nick Cave and The Bad Seeds © Stefaan Temmerman

Nick Cave laat Werchter achter met een krop in de keel

MuziekNick Cave (60) zaait al sinds 1989 zijn 'Bad Seeds' uit over Rock Werchter. Gisteravond stond de Australische rock-reus torenhoog op de 'to see'-lijst. Nog voor het eind van ‘Noel Gallagher's High Flying Birds’ was het drummen voor een plek aan de Mainstage.

24 reacties

  • Kristof Allemeersch

    6 jaar geleden
    Annelien, gelijk heb je....Iedereen vind het goed tot als je ze apart hun mening vraagt...ook in jaarlijkse top beste bands en nummers komt hij nie in aanmerking....Zo zie je hoe propaganda werkt....80procent vind het niks maar toch zegt de media heel goed
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Ik heb dit jaar een artiest gezien "shakira" top artieste enkel in het sportpaleis te bewonderen en life ...Zo artiesten zijn voor Werchter onbetaalbaar en terecht, dit is de reden ze het met veeeel minder moeten doen.
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Nul muziek noem ik deze,dan ga je beter naar tommorrowland!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ach, als men achteraf maar kan zeggen er bij geweest te zijn.
  • Hans Oxida

    6 jaar geleden
    Bart Boenen en consoorten. Ieder zijn smaak. Grootse artiest en optreden. Tomorrowland is NUL muziek. Gepikte samples, niet 1 echt instrument, zero tekst en veel gebonk. Dat is mijn mening maar ik heb er geen boodschap aan de smaak en het plezier van duizenden te bekritiseren. Jullie blijkbaar wel. Typisch kleinburgerlijk zuur vlaams.