Eindelijk nog eens hand in hand. Donald en Melania Trump brachten het weekend samen door op een golfclub in New Jersey. Straks stappen ze op Air Force One voor de reis naar Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindelijk nog eens hand in hand. Donald en Melania Trump brachten het weekend samen door op een golfclub in New Jersey. Straks stappen ze op Air Force One voor de reis naar Brussel. © Photo News

"Het zal van Trumps humeur afhangen of er ruzie komt op NAVO-top"

De NAVO-top die morgen begint in Brussel, gaat over geld, Poetin en Donald Trump. “De NAVO-partners vragen zich nu al af wat Trump en Poetin volgende week gaan bespreken”, zegt professor David Criekemans. Trump heeft op twitter al uitgehaald naar de NAVO-partners, waaronder België, over hun te lage bijdrage - en daarmee de agenda bepaald.

12 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    een President die doet wat hij beloofd heeft,trekt zich niks aan van de oppositie,noch hier noch bij hem,macron met zijn speech tegen de islam zal lachwekkend overkomen,Trump zegt,er komen er geen meer binnen met islam achtergrond,en het is zo,hier laten we ze trouwen met 11 jarige kindjes omdat de sossen in de tijd die wetten hebben goedgekeurd of ongeveer
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Naargelang wat dit oplevert gaat hij met zijn vriend Putin akkoordjes sluiten. Pas op Trump is niet te vertrouwen, en zou ons wel eens in de rug kunnen steken. Waarom na de NAVO vergadering naar Putin? Mogen we dat weten of niet? Europa zou beter zelf rechtstreeks met Rusland onderhandelen en ons niet laten afhangen van een onbetrouwbaar persoon wat deze President duidelijk is.
  • baziel roezemoes

    6 jaar geleden
    Onlangs heeft Trump Poetin ontmoet. Alles zal afhangen van wat Hij met Vlad heeft afgesproken. Zolang we dat niet weten zal het bang afwachten zijn.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Verbied dien Trump eens om zijn land te verlaten zeg, hij verbiedt zoveel mensen naar Amerika te komen !
  • caius lepidus

    6 jaar geleden
    dit is het toppunt ! een president van een wereldmacht die de onderhandelingen laat afhangen van zijn humeur !!!!!! is dit een eigenschap van een dictator ???? en deze zotten beheren dan nog nucleaire wapens !