Ghostek
Volledig scherm
© Ghostek

Beelden 'goedkopere iPhone X' uitgelekt

techApple lanceert later dit jaar een nieuwe iPhone. Forbes onthult de eerste afbeeldingen samen met Ghostek, dat hoesjes voor de toestellen ontwerpt.

9 reacties

  • KURT VAN DER BIEST

    6 jaar geleden
    ik moet die brol niet hebben heb nokia 3310 gekocht 55euro bellen en berichtjes en das meer als genoeg.er zijn veel mensen die klagen dat ze niet rond komen op einde van de maand wel ik heb een raad voor die mensen stop met die dure brol te kopen je leeft veel geruster zonder
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    Sorry hoor Apple fan hier maar voor dat geld kan ik een Android kopen die 3x beter is. Blijft alleen dat andriodsysteem waar ik een hekel aan heb. Goed m’n 7 doet het nog prima.
  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    IPhone komt nog steeds achter met hoger aantal pixels van de camera, en het aantal camera's aan de achterkant. ( Sommige andere merken hebben er al 3 aan de achterkant)
  • Pedro Dejaeghere

    6 jaar geleden
    Ik heb al veel gsm’s uit het top segment gehad. Nu mijn 4 de IPhone 2 tablets en Appel TV. Ik ben het meest tevreden van Appel nooit problemen en gebruiks vriendelijk. En volgens sommigen ben ik dan dom wand de volgende zal weer een Appel zijn
  • paul wauters

    6 jaar geleden
    mijn gsm gaat nog op steenkool,ik kan er enkel met bellen,maar daar dient hij ook voor en dat is voor mij voldoende