Getty
Volledig scherm
© Getty

Grootste stijging in vijf jaar: ons loon steeg met bijna 4% vorig jaar

De salarissen in België zijn het voorbije jaar met gemiddeld 3,9 procent gestegen. "Dat is de grootste toename in de laatste vijf jaar", zo zegt HR-specialist Hudson op basis van een doorlichting van de lonen in meer dan 750 bedrijven.

130 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    en dat de prijzen met 30 % stegen, daar zwijgen ze liever over !
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ik kan raf peeters bijtreden de Frits kletst uit zijn nek . Er is inderdaad een kleine verhoging maar die wordt driemaal teruggenomen en dat zijn feiten .De meerkosten door btw verhogingen en door verschillende heffingen en taksen vergeet mijnheer Vandenberge even voor de gemakkelijkheid . Nooit meer nva.
  • Eddy Naert

    6 jaar geleden
    Al diegenedie gestemd hebben opde huidige regering moeten nu niet klagen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Frits Vandenberge,als je van liegen zwart zou worden ben je nu roetzwart,toch raar dat bij de onze gepensioneerden als we iedere week onze kaartronde hebben en ook gedachten uitwisselen geen enkele Uw stellig van 93€ meer per maand en minder belastingen betalen kan bevestigen en we zijn met 39.
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Christian Alex. Kortzichtig hoor, de pensioenen stijgen niet,er komen steeds meer gepensioneerden bij wegens de vergrijzing. Frits Vandenberge.Als Belg draag je je hele leven veel belasting af.De staat ontvangt ieder jaar meer dan 200 miljard euro.Ben niet van plan hun nog meer te gunnen ten koste van mezelf,daarom buitenland!Dat ze wat minder regeringen onderhouden!