rv
Volledig scherm
© rv

Oplossing voor achtkoppig gezin uit Knokke-Heist dat onbewoonbare huurwoning moest verlaten

Goed nieuws voor het gezin van Steve Pottier (37) en Vicky Bosiers (30) uit Heist (Knokke-Heist). Na een lange zoektocht hebben ze een geschikte, betaalbare woning gevonden. Het gezin van acht dreigde op straat te moeten slapen nadat hun huurwoning onbewoonbaar werd verklaard.

13 reacties

  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Zo'n controle op bewoonbaarheid komt er pas op expliciete aanvraag van de bewoner. Die is erg streng en er is echt niet veel nodig om een woning onbewoonbaar te laten verklaren. De huurder is meestal financieel gemotiveerd; maw hij wil geen huur meer betalen of heeft al een grote huurachterstand, maar wil bij het vredegerecht zijn gelijk aantonen.
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    Anne Callebaut >> wat je schrijft is correct ,in Antwerpen is dat ook zo en denk in meerdere steden en gemeenten eveneens ,onze eigen mensen worden gediscrimineerd .Vreemdelingen blijken beter hun weg te kennen.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    In Beringen in het kolderbos,staan honderden sociale woningen die ze aan renoveren zijn,maar niet voor onze mensen.
  • Stefan Vantstraat

    6 jaar geleden
    Geen geld... broek toe aub!
  • Joost Callens

    6 jaar geleden
    tis erg geworden, ge moet eerst de pers erbij halen vooraleer ge in uw eigen land geholpen word en voor al de nieuwe koppeltjes is het nog moeilijker om een sociale woning te krijgen als ge buiten uw eigen gemeente wilt wonen, ge moet eerst maar 3 jaar in de privé gaan wonen waar het stukken van geld kost, ook iets wat we aan onze regering te danken hebben.