BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Francken dient klacht in na protestactie aan gesloten opvangcentrum Steenokkerzeel

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) dient klacht in tegen de actievoerders die enkele weken geleden het gesloten opvangcentrum 127bis in Steenokkerzeel bezetten. Dat meldt de staatssecretaris op Twitter. De schade aan het dak van het centrum zou om en bij de 5.880 euro bedragen.

51 reacties

  • Cecarine De Smet

    6 jaar geleden
    Groot gelijk Theo, tenminste iemand die zijn mond open doet, en daad bij woord voert. Tzou goed zijn mocht jouw partij samenwerken met VB.
  • johan vankeirs

    6 jaar geleden
    Jammer dat Theo voor alles alleen moet knokken want het is echt dweilen met de kraan open.Dagelijks komen nieuwe vluchtelingen aan en er worden er veel te weinig of geen teruggestuurd die hier niet mogen zijn.Vandaar de grote criminaliteit die we steeds meer ondervinden.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Ja, groot gelijk theo...nu nog doorzetten terwijl nva aan de macht is om de beloften van voor de vorige verkiezingen waar te maken...oooh, dat is niet de bedoeling? Welk nut heeft dan een herverkiezing voor nva als ze nú machte-lóós zijn,migratie niet kunnen stoppen en zelfs illegalen het land niet uitkrijgen?Zijn vlamingen doofstom??
  • Rob Jurriens

    6 jaar geleden
    en belachelijke meneer Bervoets, wat heeft dat met het onderwerp te maken?
  • Maurice Verstuyf

    6 jaar geleden
    Wie potje breekt, potje betaalt. De wet is de wet. Voor iedereen. Ook voor magistraten die vandalen vrijlaten. Dan betalen wij allemaal. Want ook zij een fractie en houden hun dikbetaalde job en rust in hun omgeving. Een fractie voor hen , een stuk voor ons. Eetlijke, brave burgers. Maar jet kan verkeren zei Bredero.