AP
Volledig scherm
© AP

Onze punten voor de Rode Duivels: één gebuisde, veel vijfjes en twee spelers die er bovenuit steken. Geef ook jouw oordeel

WK voetbalGeen finale voor onze Rode Duivels, Frankrijk bleek met 1-0 te sterk. Dat vertaalt zich ook in ons puntenrapport: één gebuisde, veel vijfjes, enkel Courtois en Hazard steken er bovenuit. Laat in navolging van ons rapport jouw voorkeur blijken en geef elke afzonderlijke Rode Duivel punten!

184 reacties

  • David Van Petegem

    6 jaar geleden
    Lukaku heefter vier in het mandje gelegd, maarverdiend om gebuisd te zijn? Die zogenaamde voetbalkenners hier zijn toch grapjassen.
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Hadden geen antwoord op de tactiek van de Fransen en de trainer stond erbij en keek ernaar. Zo kan je nooit WK worden .. sorry.
  • Hugo Wouters

    6 jaar geleden
    Wat een domme reacties je hier leest van mensen die van het voetbalspel niets afweten. Kritiek op De Bruyne, ja voor een deel terecht omdat hij niet op zijn manier in het spel betrokken werd en het zijn dag niet was. En als je geen bal aanraakt zoals de wandelende Lukaku, kan je ook geen foute pass geven. Deze verdiende zelf geen 5 maar is dik gebuisd.
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Te veel spelers niet optimaal ! Dembélé was zeer zwak waarom niet sneller vervangen , De Bruyne had zijn dagje niet , Hazard verzoop soms in zijn dribbels die veel te laag ingezet waren en te weinig oog voor zijn medemaats ! Lukaku nam geen deel aan het spel chadli was zwak ! Waarom geen wissels doorvoeren direct bij aanvang van de 2 de helft Tielemans en den donker en Fellaini doorschuiven naar de 2 de spits positie !
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Vorige wedstrijd kreeg iedereen een 9, dit was overdreven, ondanks zijn goal speelde De Bruyne geene wedstrijd geweldige match, gisteren was hij erbarmelijk. Andere spelers verdien zeker meer dan jullie ze gaven, Kompanie speelde een geweldige wedstrijd, ook anderen waren niet slecht, de arbitrage was zeer matig, duidelijk in Frans voordeel.