© Sundek

Trend: deze zwembroeken dragen alle mannen deze zomer

Dagje naar de Belgische kust of exotische strandvakantie gepland? Een stijlvolle zwembroek zit waarschijnlijk als eerste in je reiskoffer. Deze trendy zwembroeken dragen alle mannen deze zomer!

cityfashion

Korte modellen

De lengte van je zwembroek mag deze zomer gerust wat korter. Swimwear dat ongeveer tot op de helft van je bovenbeen (of hoger) valt zien we overal dit seizoen. Let erop dat je model vrij recht is en niet té strak zit rond je dijen.

Fluo kleuren

Een beetje opvallen aan het zwembad? Kies voor een zwembroek in een fluorescerende kleur! Opvallend groen, geel, blauw of rood…Hoe feller, hoe beter. Wist je dat fluo je bruine kleurtje een boost geeft? Bonuspunten dus!

Prints

De keuze van je zwembroek mag je gerust met een korrel zout nemen. Gekke prints of grappige fotoprints zijn een van de belangrijkste swimwear-trends van deze zomer. All-over prints of fotografische opdrukken are here to stay!

Deze sandalen voor mannen mogen deze zomer wel

© Birkenstock

Geen betere schoenenkeuze dan een paar frisse sandalen tijdens warme temperaturen. Modeblunder? Deze sandalen voor mannen mogen deze zomer wél!

Frisse voeten? Leren sandalen!

Leren sandalen staan niet enkel iets formeler dan rubber of nylon, ze zijn ook de beste keuze als je zweetvoeten wil vermijden. De natuurlijke samenstelling ondersteunt de verluchting van je voeten en voert het zweet sneller af dan een kunstmatige stof.

Kies een neutrale kleur

Slippers in een schreeuwerige kleur combineren veel moeilijker dan een basic tint. Grijs, donkerblauw, zwart of cognacbruin past bij je hele zomergarderobe en is een tijdloze investering.

Het juiste model

Hoe eenvoudig een sandaal ook lijkt, toch kan het model je look maken of kraken. Kies voor ‘geklede’ sandalen in plaats van sportieve flipflops. Een tussenstuk tussen de tenen is not done wanneer je sandaal al een sportieve uitstraling heeft. Hoe gekleder, hoe beter!

Zo stap je modebewust maar toch comfortabel het vliegtuig op

© Unsplash

Als je vliegt, ben je bezig met honderd dingen tegelijkertijd. Heb ik mijn paspoort wel bij? Zijn er vertragingen? Zit mijn zwembroek in m’n koffer? Hoe heb je dan überhaupt nog tijd om na te denken over wat je zou aandoen?

Daarom gaan zowel mannen als vrouwen graag voor comfort op het vliegveld. Overal zie je mensen die zich een dagje onverzorgd kleden. Joggingbroeken, bezwete T-shirts en lelijke schoenen (denk: badslippers of pantoffels) lijken dan ook dé dresscode du moment. Toch hoeft comfort niet altijd onverzorgd te betekenen. Wij leggen je uit hoe je stijlvol maar praktisch op het vliegtuig stapt.

1. Casual mocassins

Eerst en vooral: ban de pantoffels. Waarom neem je ze zelfs mee op reis? Ook teenslippers laat je beter gewoon in je valies tot je op de bestemming bent. Wat even goed zit, zijn mocassins én ze zijn nog handig ook. In het vliegtuig kan je ze makkelijk uitgooien en bij het landen trek je ze in een mum van tijd weer aan. Pluspunt? Ze zijn énorm stijlvol.

2. Een polo

Polo’s kunnen weer en zijn handig om okselvijvers te verdoezelen. Het kraagje maakt ze super elegant terwijl de stof echt zalig zit. De perfecte vervanging voor een hemd dat véél te stroef en warm is op een vliegtuig.

3. Een chino

Onder die polo komt een chino: stukken eleganter dan een joggingbroek en ze zitten tegenwoordig even goed. Kies voor tijdens je vlucht eentje in een vrolijke vakantie-kleur.

4. Ademend katoen

Op een vliegtuig is het gewoonlijk nogal warm vòòr je vertrekt en koud eenmaal je in de lucht hangt. Net daarom is een jasje uit ademend katoen of linnen ideaal. Je hoeft je niet aan en uit te kleden want het stofje past zich helemaal aan je lichaamstemperatuur aan. Wanneer je landt, is zo’n jack ook een topper (je weet maar nooit of er paparazzi staan te wachten!).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer