Kylie Jenner stift haar lippen natuurlijk het liefst met haar eigen lipstick.
Volledig scherm
Kylie Jenner stift haar lippen natuurlijk het liefst met haar eigen lipstick. © PR

Hoe Kylie Jenner (20) een fortuin van 900 miljoen dollar opbouwde

celebritiesOp je 20ste binnen drie jaar tijd 900 miljoen dollar (circa 768 miljoen euro) verdienen. Kylie Jenner, die op de cover prijkt van zakenblad Forbes als de aankomend jongste miljardair ooit, lukte het zonder al te veel moeite. Hoe? Door haar eigen make-uplijn Kylie Cosmetics heel slim in de markt te zetten.

13 reacties

  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Stefan wat is er knap aan gedaan. Als jij elke dag op Instagram zit en constant foto's en filmpjes van jezelf erop zet net als je gezin en elke activiteit hoe onbenullig ook laat zien is het normaal dat je aandacht krijgt. Maar wie wil nu op zo een manier geld verdienen. Denk je nu dat zij die lipstift geeft ontworpen. Daar gebruit ze anderen voor. In mijn ogen heeft die Kylie nog niets bereikt in haar leven.
  • Chera C.

    6 jaar geleden
    Blijft hoe dan ook een mooie meid
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    En allemaal hebben ze die dwaze lege blik in hun ogen.Niemand thuis daarboven blijkbaar.Niks heeft ze opgebouwd.Tenminste niet zelf bedacht....
  • kevin wouters

    6 jaar geleden
    De berekening van Forbes klopt niet. In 2017 maakt het bedrijf 100mio winst. Als dit type bedrijf wordt verkocht, gaat dit aan 3x of max 4x de waarde. Dus pakweg 400mio verkoopprijs, - Treasury kosten (20%) - Taksen in Californië (13%) schiet er nog een goede 270 mio over. Verre van de 900 mio die Forbes schat.
  • Vera Bloks

    6 jaar geleden
    Je moet eens foto's bekijken van voor al haar plastische ingrepen. Dat zijn gewoon twee verschillende mensen. En dat voor een meisje van nog maar 20. Echt triest...