Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Poetin: "Westen verantwoordelijk voor moeilijke relatie met Rusland"

De Russische machthebber Vladimir Poetin houdt het Westen verantwoordelijk voor de slechte betrekkingen met Rusland. Poetin verwijst daarbij - niet voor het eerst - naar de uitbreiding van de NAVO naar het oosten, het ex-Joegoslaviëconflict in de jaren negentig, en de ontwikkelingen in Oekraïne.

33 reacties

  • Nico Goris

    6 jaar geleden
    De hoogste tijd dat Europa fors investeerd om een militair supermacht te worden, misschien hebben we zelfs geen andere keus. Ons eigen bonen doppen zou ik zeggen
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    “Rusland als staat heeft zich nooit in de interne aangelegenheden van de VS gemengd”: dat is wel een zéér betekenisvolle nuance!
  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Lap, nu hebben wij het weer gedaan zeker ? Man o man, waar gaan we naartoe ?
  • Herwig Laenen

    6 jaar geleden
    Uiteraard vergeet Putin de bezetting van de Krim en de bemoeienis van Rusland in Oost-Oekraine te vermelden en het neerhalen van het passagierstoestel met een Russische raket. Waarschijnlijk gaat hij ervan uit dat niet enkel Trump idioot genoeg is om alles te geloven wat je hen wil wijsmaken.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens, dat noemt men Rusofobie. De eerste behandeling start met het stoppen van opslurpen van Navopropaganda.Tja, spijts de CIA-staatsgreep in Kiev is Oekraïne voor meer dan de helft Russisch en met wat zich afspeelde met gevechtsvliegtuigen was de MH17 in het oorlogsgebied sturen misdadig. Gelukkig is de invasie van Syrië, door het Westen aangestuurd, mislukt.