N-VA-lijsttrekker Bart De Wever moest een aangetekende brief naar Antwerps burgemeester Bart De Wever sturen.
Volledig scherm
N-VA-lijsttrekker Bart De Wever moest een aangetekende brief naar Antwerps burgemeester Bart De Wever sturen. © Belga / Photonews

"Schizofrenie": Lijsttrekker Bart De Wever moet voor verkiezingen brief sturen naar ... burgemeester Bart De Wever

Schizofrenie, noemt hij het zelf. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) deelde op Facebook een foto van een aangetekende brief die hij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober moest opsturen naar ... zichzelf. Al volstond een gewone e-mail ook wel, zo blijkt.

34 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Ze gaan in de rij staan om mee te mogen regeren in Antwerpen behalve Groen die wil niet en SPA wil ook niet.Dus is het simpel NVA, CD&V en Open vld.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    En als een e-mail al voldoende was. Waarom moest hij dan belastinggeld verspillen aan een aangetekende brief. Zijn narcistisch ego te groot om naar zichzelf maar een é-mail te sturen en te ontvangen?
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    herman cohen, wat is uw alternatief slimmen ? SPa ? Open of beter gezegd Gesloten vld ? Of anders Groen ? Laat me niet lachen.
  • anna geulen

    6 jaar geleden
    Spijtig van de kosten van die aangetekende brief want verliezen zal hij. Het volk is zijn diefstal op hun inkomen meer dan beu. Dat hij met zijn bende in het Fornuis gaan zitten , ze hebben genoeg geld uit onze zak gehaald.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Ja,zot zijn doet geen zeer.Van zijn de gemeentelijke voorschriften zou hij toch op de hoogte moeten zijn!