Nieuwe pop-up in Antwerpen wil jonge labels laten zien

Een nieuw adresje in Antwerpen: nog tot het einde van het jaar kan je er shoppen bij MOHM, een pop-upshop die het werk van jonge, creatieve labels in de kijker wil zetten.

tib

Kleine, creatieve merken meer zichtbaarheid geven door ze samen onder één dak steken: dat is wat Iris en Axel, de oprichters van MOHM, voor ogen hebben met hun pop-upstore. Nog tot het einde van het jaar stellen ze hun pand in de Antwerpse Nationalestraat open voor kleine fijne labels, die ze selecteren op basis van hun authenticiteit en persoonlijkheid.

Je vindt er een gevarieerd aanbod: onder meer ecologische streetwear van Norma Noë, eigenzinnige juwelen van J.anne, zelfklevende quotes van Goegezegd, mooi geweven hamamdoeken van La beauté de Trinet en meegroeimeubeltjes van Fabrique Magique. Wie liever zelf maakt dan koopt, zal de handen uit de mouwen kunnen steken tijdens verschillende workshops die binnenkort gegeven worden.

MOHM, Nationalestraat 164, 2000 Antwerpen. Geopend van 6 juli tot en met 31 december, van dinsdag tot zaterdag, 10u-18u en op koopzondagen.www.mohm.be