Een stralende kroonprinses Elisabeth (16) ontvangt bloemen na afloop van het Te Deum in Brussel.
Volledig scherm
Een stralende kroonprinses Elisabeth (16) ontvangt bloemen na afloop van het Te Deum in Brussel. © BELGA

Elisabeth straalt op Te Deum, koningsgezin in Belgische outfits

Om 10 uur is de traditionele Te Deum-viering in de Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal begonnen, ter gelegenheid van de Belgische nationale feestdag. Ook het koningsgezin was aanwezig. En ze waren opvallend Belgisch gekleed.

27 reacties

  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    @Ronny Van Wijngaerden: Nonsens. Ingeval van een president moeten we niet zijn hele familie onderhouden, noch zijn hele hebben en houwe. Vind je het goed dat we moeten betalen voor de Ferrari's en Porsches van een idioot als Laurent? Overigens hebben we zelfs geen president nodig. Een premier is meer dan genoeg. Kijk maar naar Canada of Australie. Ja, ik weet het, die landen hebben Elisabeth II als staatshoofd maar dat is slechts symbolisch want politiek gezien heeft dit geen enkele betekenis.
  • Frank Dupont

    6 jaar geleden
    De priesters passen perfect in dit hypocriete klikje !
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    schoon familie !
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Weet jij wel hoeveel mooie meisjes hier in België stralen , en niet alleen Elisabeth . Dus praat daar maar eens over en niet steeds over dat één meisje alleen . Het slechte nieuws is , dat Elisabeth bij haar achttiende jaar dadelijk een Dotatie krijgt van 24000€ per maand . Nooit gewerkt en komt pas kijken een dikke schande , andere meisjes op den dop met maar 800€ per maand worden dadelijk dit dopgeld afgenomen indien geen werk .
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wat een glimlach ! Tegenover het gezicht van haar vader, een echte pilarenbijter zoals Boudewijn.Waarom mochten de jongens geen lichtere kledij dragen? Schuld door het protocol?