Jelle Houwen
Volledig scherm
© Jelle Houwen

Vrouw (72) kritiek bij zwaar ongeval op fietspad, bestuurder opgepakt na vluchtmisdrijf

Een 72-jarige fietsster is deze ochtend zeer zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Europarotonde bij het binnenrijden van Oostkamp. De vrouw reed op het rood gemarkeerde fietspad, maar werd mogelijk opgeschept door een voertuig dat wou afslaan. Die bestuurder stopte na de feiten niet en pleegde vluchtmisdrijf. De politie kon hem aan de hand van camerabeelden snel opsporen en oppakken.

55 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Beste Guy V. als je nu echt graag examens wil doen wat houdt je tegen, meld je aan bij het examencentrum om de theoretische en praktische proeven af te leggen, ook al heb je een rijbewijs voor hen is dat geen probleem.
  • Robert Bruyland

    6 jaar geleden
    Bij het rechts afslaan is er een fietssuggestiestrook,de moet hier het overige verkeer volgenden heeft geen voorrang, verder aan de invoegstrook van rechts is er wél een echt fietspad en heeft de fiets wél voorrang.geef toe, het is op zijn minst verwarrend en de wegbeheerder heeft hier ook fouten.ik geef toe dat ik het zelfs regelmatig ook niet meer weet.
  • guy vermeulen

    6 jaar geleden
    Didier@ kan beter tegen de warmte dan gij ,bij mij mag er nog 10 graden bij ,probleem is dat velen de waarheid niet willen vertellen om hun eigen vel te redden. Ik wil dierect les volgen en examens af leggen !!
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Zaterdagavond zag ik, terwijl ik met m'n auto door een straat reed aan de overkant een jonge fietser op zijn neus gaan, hoewel ik totaal niet bij het ongeval betrokken was ben ik toch gestopt om te vragen of alles OK was.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    vermeulen , helft van belgie onze leeftijd slaagt niet meer , we betalen al genoeg voor vanalles een nieuw rijbewijs halen is voor velen een financiele ramp omdat ze vijf keer gaan moeten gaan en a prpos wa last van de hitte misschien met zo een uitlating ???