ANP
Volledig scherm
© ANP

Belastingvoordeel diesel helemaal weggewerkt: "Enkel in Italië is diesel nog duurder"

Dieselrijders zijn bijna overal in Europa goedkoper af dan in België. Enkel in Italië is diesel nog duurder. Dat meldt mobiliteitsorganisatie VAB. De accijnzen op diesel en benzine zijn vandaag voor het eerst volledig gelijkgeschakeld, schreef De Standaard vanmorgen.

117 reacties

  • Wendy Warens

    5 jaar geleden
    En de gewone burger is dubbel genaaid want al het transport gebeurt met diesel vrachtwagens die de prijzen doorrekenen aan de klant. Olie is nog nooit zo goedkoop geweest als de afgelopen jaren en toch betalen we bijna dubbel zoveel als tijdens de golfoorlog.
  • Rob Reners

    5 jaar geleden
    Snap ik niet ,de olieprijzen zijn erg veel gekelderd,en hier gaan de prijzen vandaag met meer dan 2 cent omhoog,dus afslag is opslag in België,die denken dat de mensen dat niet weten,de heren in Brussel,een bende dieven.
  • Tom De Bondt

    5 jaar geleden
    Ik rij vaak naar Duitsland. Niet bij de deur maar je doet ook ineens je inkopen en dan ben je echt een pak goedkoper af !
  • jaklien d

    5 jaar geleden
    prijs ruwe aardolie laatste maanden meer dan 20% gedaald en bij ons blijft alles maar stijgen een dievenbende in Brussel .
  • FRANK ANCKAERT

    5 jaar geleden
    belgie is een duur landje geworden-op ALLE gebied-de mensen worden hier goed uitgemolken.Moest ik jonger zijn ga ik in Luxemburg wonen.