Jack Morgan
Volledig scherm
Jack Morgan © Instagram

Dokters zeiden hem geen zorgen te maken over zijn tranend oog, maar dan bleek hij kanker te hebben

Toen het oog van de 21-jarige Jack Morgan traande, stuurden menig dokter hem met een kluitje in het riet. Pas bij zijn vijfde dokter werd zijn zeldzame kanker ontdekt. Een zware domper die de student  inspireerde tot een prachtig project.

5 reacties

  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Is zoals in Brugge. Ging met knieblessures naar dokter en hij stuurde me naar psycholoog. Nu blijkt na aandringen dat knieschijven en meniscussen total loss waren en protheses onvermijdelijk zijn. Ondertussen heb ik wel twee jaar met elendige pijn moeten rondlopen terwijl men bij direct handelen veel miserie had kunnen voorkomen. Ergste van al is dan nog dat bewuste dokter gerechtsexpert is. Walgelijk gewoon
  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Sterkte met uw strijd ,kerel !!!!!! Smerige ziekte !
  • Albert Hessens

    6 jaar geleden
    Dokters? Heb ik weinig respect voor. De meeste zijn elitaire, ordinaire luie geldscheppers die het sociale systeem helemaal uithollen met hun geldgewin. Een onleesbaar krabbeltje zetten waar de prijs moet staan op het doktersbriefje ... De grootste zwartwerkers die er zijn. Geconventioneerd zijn zou verplicht moeten zijn bij wet. Eens kijken of er nog veel de eed van Hypocratus zouden zweren. Stelletje bloedzuigers.
  • IVO ENGELEN

    6 jaar geleden
    Pas bij de vijfde dokter? Daaraan zie je dat een diploma niets voorstelt. Het enige dat ik hier op uitmaak is dat de eerste vier beter een ander beroep hadden gekozen, kringwinkel misschien?
  • KAYLA VANGENECHTEN

    6 jaar geleden
    Fantastisch resultaat voor deze jongen! Spijtig genoeg denk ik niet dat iedereen het geld, de tijd of het doorzettingsvermogen heeft om 5 dokters te bezoeken voor problemen die na het eerste bezoek niet zijn opgelost...