Kaitlan Collins stelt een vraag tijdens een persconferentie. De journaliste werd gisteren geweigerd op de gezamenlijke persconferentie van president Donald Trump en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. Dat gebeurde omdat ze kort daarvoor in het Oval Office een aantal kritische vragen had gesteld aan Trump.
Volledig scherm
Kaitlan Collins stelt een vraag tijdens een persconferentie. De journaliste werd gisteren geweigerd op de gezamenlijke persconferentie van president Donald Trump en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. Dat gebeurde omdat ze kort daarvoor in het Oval Office een aantal kritische vragen had gesteld aan Trump. © AFP

Witte Huis onder vuur voor weren kritische CNN-journalist: "Een nieuw dieptepunt"

Het Witte Huis heeft gisteren een journaliste van CNN geweigerd op de gezamenlijke persconferentie van president Donald Trump en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker. Dat gebeurde omdat ze kort daarvoor in het Oval Office een aantal kritische vragen had gesteld aan Trump.

20 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Ludwig: wat is er "niet objectief" aan het stellen van (kritische) vragen? Moet iedereen dan het adagio van Tichmann volgen: "In Trump (IQ 156) we trust. No questions asked." Het zegt trouwens genoeg dat zelfs Fox CNN hierin steunt!
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Opnieuw een dieptepunt voor Trump, de typische pestkop die een lafaard blijkt te zijn bij confrontatie. Ondertussen geeft hij al "slecht weer" de schuld om de media te ontvluchten.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    De frustraties van de Trump lemmingen om nog eens een uitleg te moeten verzinnen over de stilaan dictatoriale trekjes van hun zelfverklaarde halfgod begint merkbaar te worden.
  • Brecht Peeters

    6 jaar geleden
    CNN = Clinton's News Network
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    CN N is een van de weinige Amerikaanse media die ervan bestaan Trump te bashen. Toevallig wordt deze zender in de EU als toonaangevend bestempeld terwijl het in feite een heel kleine speler is. De meeste media en de US brengen wel objectieve berichtgeving over Trump. Die 'journaliste' verdient dat dus.