AFP
Volledig scherm
© AFP

Militante Palestijnen reageren met raketaanvallen op Israëlisch geweld

Militante Palestijnen in de Gazastrook hebben woensdagnacht negen raketten afgevuurd op het Israëlische grensgebied, als reactie op Israëlische bombardementen. Dat zegt het Israëlische leger. De meeste raketten zouden ingeslagen zijn op braak terrein in de buurt van de grensmuur. Een ervan werd neergehaald door luchtafweer.

7 reacties

  • Milou Nees

    6 jaar geleden
    Dus de belgische verzetsstrijders in de 2de wereldoorlog waren ook terroristen???? Word eens Wakker! Stop met twee maten te meten!! Doe jullie ogen eens open en ontwar propaganda van echte feiten.
  • Nordin tarhach

    6 jaar geleden
    De joden in de concentratie kampen die zich verdedigden tegen de nazie's waren ook terroristen zeker? Na 70 jaar van genocide op het Palestijnse volk durft men nog te beweren dat zij de terroristen zijn . Je kunt een mens even verblinden met leugens maar dit kan niet blijven duren. Cijfers liegen niet zie gewoon al naar het aantal Palestijnse kinderen die slachtoffer zijn geworden van israelische snipers .
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Als Israël aanvalt is het zich verdedigen tegen terroristen. Als Palestijnen aanvallen is het zich niet verdedigen maar zijn het terreuraanslagen. Wat is dat voor logica? De Palestijnen gaan gebukt onder de dictatuur van Israël door steeds meer grond in te nemen en nederzettingen te bouwen.
  • frans vullings

    6 jaar geleden
    Bjos Mia Israël heeft het land gestolen met hulp van het westen van de Palestijnen zij willen dit terug. wie zijn dan de terroristen
  • Marc LInden

    6 jaar geleden
    Hoe komt een niet bestaand land aan geld voor deze wapens en wie levert die wapens dan wel. Koop vuurwerk en alles wordt geregistreerd, oorlogszuchtige milities hebben geavanceerde en na trekbare oorlogswapens en bedreigen alzo de mensheid. Blokkeer geldstromen en uitvoercertificaten.