BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Jelle Vanendert gooit de handdoek, Lotto nu nog maar met drie renners in de Tour

9 reacties

  • Danny Yde

    6 jaar geleden
    @: yep, Leon Mertens, " Nederland hebben sprinters,ronderenners en klassieke renners pauvre petits Belges ,de fout Quick step en Lotto doen niets voor de Belgische jeugd !! " Jaa, maar hun manager vliegt toch rond in een helicopter, en die van de Ollander me ne otto.
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    Ik snap de reacties hier niet heel goed. Lotto soudal wint altijd in een grote ronde. Nu 1 keer niet, het gaat eens niet goed en dan worden ze ondankbaar afgebroken.
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Armoe troef met de Belgische renners ,deze Vanendert en konsoorten zijn tweederangsrenners neem een voorbeeld aan Nederland hebben sprinters,ronderenners en klassieke renners pauvre petits Belges ,de fout Quick step en Lotto doen niets voor de Belgische jeugd !!
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Die nieuwe duurbetaalde manager heeft de ploeg echt naar een lager niveau gebracht
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Na het eindeloze gemekker over de vervroegde uitschakeling van onze would-be wereldkampioenen voetbal , kunnen we nu verder ongelukkig zijn met de teloorgang van onze vaderlandse renners. En het ergste begint nog , onze vaderlandse Mickey-Mouse voetbalcompetitie. Leute verzekerd....goed voetbal daarentegen......