De Kennedytunnel.
Volledig scherm
De Kennedytunnel. © PE

Uur file op Antwerpse ring door waterproblemen Kennedytunnel

Op de Antwerpse ring verloopt de avondspits op vrijdag erg moeizaam door insijpelend water in de Kennedytunnel. Twee rijstroken waren daar afgesloten, maar de brandweer heeft de tunnel ondertussen volledig vrijgegeven. Er staat file van Antwerpen-Noord tot de tunnel en ook op de E313 vanaf Wommelgem gaat het erg traag, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

10 reacties

  • Tinne Buelinckx

    6 jaar geleden
    Is niet te begrijpen dat ze maar pas om 16u30 een melding kregen. Wanneer ik er om 12u45 doorreed was het water al aan het binnensijpelen op het midden en linker rijvak. Is gewoon voor extra file zorgen in de avondspits net als heel de dag met hun dinamische snelheidborden
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    dit is peanuts, klein bier, onbelangrijk detail, ... toch als je afgaat op het aantal reacties die er hier gepost worden tov. als er met de treinen iets voorvalt (en vele van die postings gebeuren dan nog door individuen die niet eens weten dat een trein op rails rijdt laat staan dat ze er al ooit mee meegereden hebben). Blijkbaar meet men met 2 maten en 2 gewichten.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Dat zou er nog moeten bijkomen, de Kennedytunnel die instort van rottigheid, dan ligt meteen de gehele Vlaamse economie op zijn gat, want een nieuwe tunnel komt er pas in het jaar 2390.
  • Joseph Vande Reyd

    6 jaar geleden
    De overheid casht miljarden aan wegentax maar ingrijpende infrastructuurwerken zijn er nooit uitgevoerd,zelfs nooit het hoognodige onderhoud ,in de jaren 70 was gans Europa jaloers,40 jaar later lachen ze ons uit,show us the money
  • Pieter Janssens

    6 jaar geleden
    Uitzetting door te warmte ? Straks de Schelde tot op 't Zuid... hebben we een nieuw meer..