Hamilton
Volledig scherm
Hamilton © Photo News

Hamilton grijpt op kletsnatte wegen polepositie in GP van Hongarije, Vandoorne vertrekt vanop zestiende stek

Formule 1Lewis Hamilton (Mercedes) start morgen vanop de pole in de GP van Hongarije, de twaalfde manche van het Formule 1-seizoen. De Brit was in de regen sneller dan ploegmakker Valtteri Bottas en Kimi Räikkönen. Stoffel Vandoorne (McLaren) overleefde Q1 niet, hij vertrekt morgen vanop een zestiende stek. Een belangrijke triomf voor Hamilton: op de Hungaroring is het bijzonder lastig om in te halen. 

21 reacties

  • triphon de veirman

    6 jaar geleden
    had het vorig seizoen ook nog voor stoffel maar nu niet meer er komt niks van en gelijk ingrid grieten zegt zet hem in een Mercedes moeite om bij de 1e tien te eindigen dat is de waarheid hij kan het niet
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wat een sukkelaar, na zoveel koersen geen enkele verbetering. Wie beweert dat Alonso niet veel sneller is dan Stoffel is een leugenaar.
  • Olivier van Remoortel

    6 jaar geleden
    1e plaats F4 in 2010, 1e in Formule Renault 2.0 in 2012, 1e in Formule Renault 3.5 in 2013 en 1e in 2014. Ik denk dat hij wel al bewezen heeft dat hij met een auto kan rijden. EN nog geen aanbieding, da's waar, maar inmiddels wel al 4 jaar in het team van McLaren. Die laten niet iedere aap met nen hoed op hun auto's besturen
  • Jannick De Munck

    6 jaar geleden
    Kop op Stoffel!!
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Olivier van Remoortel, als er al een team te vinden is dat in Vandoorne gelooft waarom is er dan geen enkele contractaanbieding? Teams kunnen moeilijk zeggen dat hij het kneusje onder de F1 coureurs is. Zet hem in een Mercedes en hij zal moeite hebben om bij de eerste tien te eindigen.