Rapper Boef bedankt zijn volgers met rare cadeaus.
Volledig scherm
Rapper Boef bedankt zijn volgers met rare cadeaus. © ANP Kippa

Rapper Boef 'verloot' grappig cadeau onder Instagram-volgers

Om de mijlpaal van een miljoen volgers op Instagram te vieren, bedankt rapper Boef zijn volgers met een aantal bizarre cadeaus. "6de dag, 6de actie", luidt het op zaterdag. Vervolgens kondigt hij aan een schaap te verloten.

3 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    het was ook maar een grapje... staat duidelijk in het berichtje
  • Toran Korshnah

    6 jaar geleden
    Ilona Sunny, Boef behoort tot de Islamitische cultuur. Hanteren iets andere normen en waarden met betrekking tot de omgang met dieren. Trouwens, wie het schaap had gewonnen, kon het ook laten grazen in de tuin. Men hoeft niet direkt het ergste te vrezen.
  • Ilona Sunny

    6 jaar geleden
    Zo ga je niet met dieren om...
  1. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”
  2. Afgeschaft door haar grootmoeder, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans koningspaar
    Play
    royalty

    Afgeschaft door haar grootmoe­der, maar prinses Amalia gaat toch diep door de knieën voor Spaans konings­paar

    De Nederlandse prinses Amalia (20) maakte twee onvervalste reverences voor de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia bij het afsluitende onderdeel van hun staatsbezoek aan Nederland. Aan het einde van het eerste staatsbezoek waarbij Amalia een rol had, maakte ze kniebuigingen voor het Spaanse koningspaar, dat hoger in rang staat dan zij. Over die eerste rol bij een staatsbezoek zei de prinses ‘ontzettend genoten’ te hebben. “Erg dierbaar om dit met m’n ouders te kunnen doen.”
    Amsterdam