De Turkse president Recep Tayyip Erdogan (rechts) met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump tijdens de NAVO-top eerder deze maand in Brussel.
Volledig scherm
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan (rechts) met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump tijdens de NAVO-top eerder deze maand in Brussel. © REUTERS

Erdogan dreigt met arbitrage tegen VS als er economische sancties komen

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de Verenigde Staten gedreigd met internationale arbitrage als dat land sancties tegen Turkije uitvaardigt. De VS hebben gezegd die uit te vaardigen als Turkije de gevangen genomen Amerikaanse predikant Andrew Brunson niet vrijlaat.

68 reacties

  • Uveysel Karani

    6 jaar geleden
    Turkije wacht al 2 jaar voor de levering van Gulen. Wanneer word de wereld eens wakker tegen Trump. Beseffen jullie het nog altijd niet
  • Benny Van den broeck

    6 jaar geleden
    Erdogan een man met ballen !
  • Waarheid achter de schermen

    6 jaar geleden
    Zo moet het. Een mat met met ballen! Ik begin Erdogan leuk te vinden.
  • Dirk Visser

    6 jaar geleden
    Toch bizar om hier in de commentaren weer te lezen hoe anti Europees en anti westers Belgische Turken zijn. Misschien een idee voor staatsveiligheid om die potentiële terroristen in de gaten te houden.
  • Mark Wijgers

    6 jaar geleden
    Fabionara, blijkbaar nog nooit iets gelezen over de tienduizenden onschuldige mensen die hij in eigen land zonder proces laat opsluiten ?