Afrikaanse migranten bedwingen het hekwerk aan de grens tussen Marokko en de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika.
Volledig scherm
PREMIUM
Afrikaanse migranten bedwingen het hekwerk aan de grens tussen Marokko en de Spaanse exclave Ceuta in Noord-Afrika. © Reuters

Na Griekenland en Italië worstelt nu ook Spanje met migratiebeleid

TrouwSpanje is de belangrijkste aankomstbestemming voor migranten die over zee illegaal de oversteek naar Europa maken. Met name aan de Andalusische kust kwamen er de afgelopen weken duizenden aan land.

72 reacties

  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Ik herinner mij nog een lezer die zei dat hij bij elke negatieve reactie ivm migranten 1 euro zou storten voor azg. Wel, ik denk dat hij nu een leningsken mag aanvragen!
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Zolang Europa niet bestuurd wordt door leiders zal het van kwaad naar erger gaan. De Europese muren blijven verder afbrokkelen. Binnen 10 jaar is er vrije toegang naar Europa en wordt Europa bestuurd door een of andere dictator uit zo een land. Dit heeft niets meer te maken met links of rechts. Eens een politieker in Europa zit, zet hij of zij verder de deuren open.
  • johan vermeersch

    6 jaar geleden
    Met woorden als digitalisering, automatisering en robotisering en om de 8 of 10 jaar eens een ferme recessie zullen deze gasten nog een mooie toekomst hebben, wacht maar tot volgend jaar met de brexit.......
  • Erwin ruelens

    6 jaar geleden
    Haha we gaan hier nog lachen ..ik heb geen kinderen en zeker geen dochter dus...
  • Laurent Van De Velde

    6 jaar geleden
    En maar lachen met de muur van Trump... Dit hek stelt blijkbaar niets voor.