Wouter Spillebeen
Volledig scherm
© Wouter Spillebeen

Dodentol ongeval Maldegem loopt op: 4 familieleden omgekomen, onder wie twee 3-jarige kinderen

Op de N49 richting Knokke-Heist is rond 11 uur een zware kettingbotsing gebeurd ter hoogte van Celieplas in Maldegem. Daarbij zijn vier doden gevallen, bevestigt het parket. 

201 reacties

  • Marc De Sutter

    6 jaar geleden
    Erg wat er hier moest gebeuren. Maar toch valt er hier toch direct iets op waarom moest die buldozer eraf ? Was de Firma Aertssen hier niet in orde ? Te zwaar geladen ? Uitzonderlijk vervoer die niet in orde was ? Een ding staat vast er zijn hier spijtig genoeg slachtoffers gevallen !!!
  • Ron van der Sneppen

    6 jaar geleden
    Als ik de reacties hier lees, dan zijn volgens mij alle bestuurders van een auto heiliger als de paus. Ze bellen niet,sms-en niet, stellen geen navigatie in, roken, drinken noch eten in de auto. Dit is volgens hen voorbehouden voor vrachtwagen chauffeurs. Wat er gebeurd is mag natuurlijk niet gebeuren, maar we zijn allemaal mensen en die maken nu eenmaal fouten. Dus veroordeel niemand als je de ware toedracht niet kent. Verder wens ik de nabestaanden, maar ook de chauffeur, veel sterkte toe.
  • Liliane Vervliet

    6 jaar geleden
    NIET de schuld van de weg,de rode lichten of Weyts !Als er FILE is eender waar en hoe moet je Remmen en Stoppen !
  • frans Venloo

    6 jaar geleden
    Trajectcontroles dat is een prioriteit dat brengt geld in de lade . En ze zijn er fier op , hopelijk zijn ze niet zo fier meer na de verkiezingen. NOOIT meer NVA voor mij.
  • frank thijsen

    6 jaar geleden
    Dat is typisch voor belgie, eerst moet er iets ernstig gebeuren voor dat ze acties ondernemen.