Christine Mussche, de advocate van de vrouwen die zich burgerlijke partij hebben gesteld, en tv-gezicht Bart De Pauw.
Volledig scherm
Christine Mussche, de advocate van de vrouwen die zich burgerlijke partij hebben gesteld, en tv-gezicht Bart De Pauw. © Photonews, VRT Nyk Dekeyser

"Onderzoek naar Bart De Pauw bijna afgerond"

Over het onderzoek naar de zaak rond televisiefiguur Bart De Pauw verwacht Christine Mussche, de advocate van de vrouwen die zich burgerlijke partij hebben gesteld, in het najaar meer duidelijkheid. "Het onderzoek zou zich in een eindfase bevinden", zei ze in De Ochtend op Radio 1. Het parket van Antwerpen geeft geen commentaar op het dossier.

59 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Veel vinden het normaal ,tot ze het bij hun eigen vrouw of dochter moesten doen,stelletje hypocrieten.
  • Pietro Ramman

    6 jaar geleden
    Ik blijf fan van Bart De Pauw !! Hij is veel te zwaar aangepakt geweest door de media.
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Tiens ons manneke uit Melle, koekkoekstraat 70 !Mensen hebben lange tenen gekregen.Mijn pa heeft mijn ma leren kennen door op zijn stelling naar haar te fluiten?ge moet dat nu eens proberen.Waar kan je nog een move maken en hoe?Hallo madam mag ik eerst eens je gebruiksaanwijzing lezen aub?En dan heb je de flower power periode meegemaakt.Khad nu al 100 gasboetes gekregen waarschijnlijk.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Hola, al de 'Bartjesfans' kommen weer in groten getale aangestormd om hun idool te verdedigen. En als ik al die commentaren lees dan kan ik enkel concluderen dat ze hem allemaal persoonlijk heel goed kennen. Ik vind het eerder een verbetering dat ik die kop niet meer op tv moet zien.
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Ja Bart zijn naam zal gezuiverd worden en mijn inziens terecht. En voor mij was hij DE programmamaker van de laatste 20 jaar. Zal wel zijn kansen krijgen op de commerciële tv en op de VRT nog 20 jaar de kampioenen herkauwen. En zo'n Hilde Van Mieghem die jaren geleden zelf uitdagend naakt in de playboy gaat staan en daarna mensen beticht is natuurlijk de onschuld zelve nietwaar.