Twitter Postnorddkrundt
Volledig scherm
© Twitter Postnorddkrundt

Wout van Aert slaat toe op slothelling en wint in Denemarken: "De media kunnen eindelijk schrijven over prestaties"

WielrennenWout van Aert heeft het weer gedaan. De wereldkampioen veldrijden won vandaag de tweede rit in de Ronde van Denemarken met aankomst in Vejle. 

53 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Lans lanceert zich in het wielrennen..... 't gaat hier tof worden.
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Wel Gert Lans ben jij helderziend of zo. Wie zegt dan Van Aert nooit de ronde van Frankrijk rijdt. Net zoals hij volgens jou nooit top 10 zou rijden in een klassieker. Je maakt jezelf belachelijk man.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Dit is een veredelde kermiskoers VA. De grote jongens waren in Frankrijk daar zullen we VA nóóit zien én zelf moet hij zichzelf tevreden stellen met een dooie mus !
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Ja Wout afbreken kunnen ze wel Filip De Smedt weer op kop.Maar eens een uitslag opzoeken op internet en kijken wie er mee rijdt ,daar zijn ze te dom voor. Er rijden goede renners mee . Antoine Van De Velde noemt er enkele hieronder. En gelijk welk artikel er opduikt over wielrennen moet die gestoorde Filip De Smedt Wout Van Aert aanvallen. Wat een onnozele zakkenwasser.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Filip , Mads Petersen door jou een grote belofte genoemd na zijn tweede plaats in de RVV. werd gisteren op drie minuten gereden.