Vandaag wordt opnieuw een zonnige en erg warme dag. Het kwik klimt tot 30 graden in de Ardennen, tot 32 of 33 graden in het centrum en tot 34 graden in de Kempen. Aan de kust zorgt de zeebries voor de nodige verkoeling en bereiken we maxima rond 27 graden.
Volledig scherm
Vandaag wordt opnieuw een zonnige en erg warme dag. Het kwik klimt tot 30 graden in de Ardennen, tot 32 of 33 graden in het centrum en tot 34 graden in de Kempen. Aan de kust zorgt de zeebries voor de nodige verkoeling en bereiken we maxima rond 27 graden. © iStock

Het blijft heet: volgende week hoogtepunt hittegolf

Het is vandaag en ook de volgende dagen erg warm in het binnenland. Aan zee is het beter vertoeven, met iets koelere temperaturen. Vanaf woensdag verwacht het KMI mogelijk onweer en normalere temperaturen.

32 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Sommigen weten hier niet meer wat ze zeggen.....hou het liever 'gematigd'.....zowel winter als zomer!
  • Stephan Priem

    6 jaar geleden
    Voor zij die niet werken een zegen maar voor zij die moeten werken een last.
  • Werner Heremans

    6 jaar geleden
    Diegene die dit nog leuk vinden denken niet aan de 1000-den ouderen die al weken niet meer buiten kunnen vertoeven wegens te warm. Zij moeten noodgedwongen binnen blijven voor hun gezondheid. Een plezante zomer is wel anders.
  • Frank De Vr

    6 jaar geleden
    Veel respect voor zij die in de winter de koude moeten trotseren en het geluk... (volgens sommigen) hebben, buiten (in volle zon!) te mogen (moeten) werken. Zonder deze mensen staan we nergens. Veel te weinig appreciatie. Wel van mij!!
  • Wendy Toch

    6 jaar geleden
    Egoïsten zou ik de mensen toch niet noemen die houden van deze temperaturen houden. Voor elk wat wils. Ik persoonlijk geniet ook van deze temperaturen. Mooiste zomer sinds lange tijd.