Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Sacha Baron Cohen – bekend van 'Borat', 'Brüno' en 'Ali G in Da House' – in 'The Dictator'.Beeld AP

Zin om uw lachspieren te trainen vanavond? Dan kan u vanavond kiezen voor Sacha Baron Cohen in The Dictator. Meer in voor een thriller? Dan is Memento zeker iets voor u. Hieronder onze vijf tv-tips, het volledige overzicht kan u hier raadplegen. 

Two Weeks Notice

De knappe advocate Lucy Kelson werkt voor de rijke en opdringerige rokkenjager George Wade, die meer dan de helft van de New Yorkse immobiliënmarkt bezit. Wanneer de egoïstische Wade steeds meer van haar gaat eisen, houdt Lucy het voor bekeken en neemt ze ontslag. Wade wil haar echter niet laten gaan voor ze iemand gevonden heeft die haar werk kan overnemen.

Om 20.35 uur op VIER. 

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

Car Wash

Bij een pompstation annex autowasserette komen de vreemdste klanten, zoals een rijke dame die bang is dat haar auto vies wordt en een tv-dominee die in het materiële gelooft. Daarnaast hebben de werknemers ook zo elk hun eigen problemen.

Om 20.40 uur op CAZ. 

Hinterland

Na een bloedige climax in zijn vorige zaak, werd de toekomst van DCI Tom Mathias plots heel onzeker. Enkele weken later wordt de geplaagde agent echter opnieuw het veld ingestuurd, na een brandstichting op een afgelegen boerderij, waarbij een moeder en haar kind zwaargewond raakten. Mathias wordt meegesleurd in een gemeenschap van falende boerderijen en langdurige vetes. Eerste aflevering van seizoen 2. 

Om 21.15 uur op Eén. 

Memento

Leonard Shelby liep een hoofdletsel op toen hij de moord op zijn vrouw wilde verhinderen. Zijn hersenen zijn beschadigd, waardoor hij aan geheugenverlies lijdt: hij kan zich nog wel alle details herinneren van net voor de moord, maar niet wat er zich de voorbije vijftien minuten afspeelde.

Om 22 uur op Canvas.

The Dictator

Shabazz Aladeen is een kinderlijke, steenrijke en meedogenloze dictator die tijdens een bezoek aan New York gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een jonge vrijgevige eigenares van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen.

Om 22.25 uur op Q2.