Axel Brisart
Volledig scherm
© Axel Brisart

Malinwa-fans misdragen zich meteen in 1B: OH Leuven - KV Mechelen minutenlang stilgelegd

Belgisch voetbalOH Leuven en KV Mechelen hebben op de eerste speeldag van de Proximus League 1-1 gelijkgespeeld. Frédéric Duplus en Mathieu Cornet zorgden voor de doelpunten. De bezoekende supporters misdroegen zich. Ze troffen halverwege de tweede helft Leuven-doelman Thamsatchanan met een flesje, waarna de partij tien minuten stillag.

45 reacties

  • maurice snelders

    6 jaar geleden
    Het blijven pubers. Die komen echt niet voor het voetbal... Keet schoppen is al wat telt. Enkele thuismatchen laten spelen zonder eigen supporters... Dat voelen ze in de clubkas.
  • alain van reybrouck

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat dit modelsupporters waren?
  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Wil Mechelen beginnen concurentie aandoen aan Antwerp op Hooliganvlak ?
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Mark Peeters en Marc Jansens jullie doen er lichtzinnig over maar voor hetzelfde geld blesseerd de speler hem door een voorwerp dat wordt gegooid dat is minder erg blijkbaar. Als je een paar keer de ploegen ervoor straft door Fordait score dan zullen deze ploegen wel zorgen dat deze supporters sneller gevat worden.
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    Ondanks dit klein voorval, blijven het nog steeds de beste supporters van het land, ik ga vanaf nu elke week naar topploegen kijken met sjaaltje van hun rond mijn nek en als ik merk dat tegenpartij verliest werp ik iets naar speler, dus forfait. Man man hoe zielig ben je om met zoiets afte komen!