Jonge vrouw (20) zwaargewond na ongeval met vluchtmisdrijf op R4

© fedpol

Een twintigjarige vrouw werd maandag 26 september het slachtoffer van een aanrijding op de R4. De vrouw raakte zwaargewond, de aanrijder pleegde vluchtmisdrijf, meldt de federale politie, die nu een oproep doet naar mogelijke getuigen van het ongeval.

mtm

Het ongeval vond plaats op maandagochtend rond 5.20 uur op de R4 (richting Zelzate) ter hoogte van Wondelgem. De jonge vrouw had een half uurtje eerder een lift gekregen op de N9 in Waarschoot en rond 5.10 uur het voertuig opnieuw verlaten. Ze zette haar weg te voet verder langs de pechstrook en het fietspad op de R4.

© google

Enkele honderden meters verder, over de brug met de Ringvaart, werd de vrouw gegrepen “door een onbekend voertuig”, aldus de federale politie. De vrouw raakte zwaargewond, de bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

Getuigen

De agenten doen nu een oproep naar mogelijke getuigen van het ongeval. Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu.

© fedpol

© fedpol

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen