© Lokale Politie Antwerpen

Politie arresteert drugsdealers in omgeving van Meir en op het Zuid

De wijkonderzoeksteams van de regio’s West en Oost van de Lokale Politie Antwerpen hebben de voorbije dagen drie drugsdealers gevat bij verschillende acties. In totaal werden vier verdachten (drie dealers en één koper) gearresteerd en voorgeleid.

JaTi

Het wijkonderzoeksteam regio West kon in de buurt van de Meir en op het Zuid twee dealers vatten. Tijdens één huiszoeking werden 180,5 gram cannabis, 50 euro, een precisieweegschaal en een gsm in beslag genomen. Op de andere locatie ging het over een dealer die drugs verkocht vanuit zijn woning. Hier werden 3 gsm’s en kleine hoeveelheden XTC, cocaïne en hasj in beslag genomen, en ook meer dan 2.000 euro cash geld.

Beide verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Het wijkonderzoeksteam regio Oost hield naar aanleiding van klachten uit de buurt toezicht op een huis dicht bij de grens met Wijnegem. Ze konden de dealer en een koper uiteindelijk op heterdaad betrappen en arresteren. Beide verdachten schonden ook hun probatiemaatregelen en werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Het WOT nam 99 XTC-pillen, 266,2 gram ketamine, 289,2 gram speed, een kleine hoeveelheid cannabis en wat LSD en GHB in beslag. Verder werden er weegschalen, 4 gsm-toestellen en 180 euro cash meegenomen.

© Lokale Politie Antwerpen

© Lokale Politie Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER