Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement vertelt waarom Pozuelo beter rendeert: "Ik laat hem beelden van Manchester City zien"

VISTA!Onder de vleugels van Philippe Clement komt Alejandro Pozuelo weer helemaal tot zijn recht. De Spanjaard voelt zich dan ook kiplekker in het systeem van Racing Genk. In onze voetbalwebcast VISTA! deed Clement uit de doeken dat hij zijn spelmaker zo ver kreeg door hem beelden van Manchester City te laten zien.

2 reacties

  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Als ze City willen nadoen zullen ze nog veel bokes moeten eten, wat een vergelijking. Die Clement dankt ook dat hij het is.
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Racing speelt zeer goed en als Clement beelden laat zien van City dan zouden de spelers op de flanken kunnen afwisselen met lopend en combinerend spel dan zou het perfect zijn. Misschien is dat te veel gevraagd.
  1. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  2. SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente
    HLN Shop

    SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente

    Om van je buitenruimte opnieuw een paradijselijke place to be te maken, steek je best zo snel mogelijk de handen uit de mouwen. Dit hoeft evenwel niet het einde van je ontspannen weekendjes in te luiden: met het juiste gereedschap zie je meteen resultaat, zónder je uit de naad te moeten werken. HLN Shop stipt een handvol hulpmiddelen aan waarmee het onderhoud van je hof kinderspel wordt.
  1. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.
  2. “Leko voert een beetje zijn persoonlijke oorlog. Dat speelt mee bij de viering van de 2-1"
    VISTA!

    “Leko voert een beetje zijn persoonlij­ke oorlog. Dat speelt mee bij de viering van de 2-1"

    Veel stof om over na te kaarten in VISTA!. Hét gespreksonderwerp was uiteraard de Brugse zege tegen Racing Genk gisteravond (3-2). Opvallend bij de treffer van Openda (de 2-1) was de viering van Ivan Leko. “Leko voert een beetje zijn persoonlijke oorlog, hé”, aldus Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. “Dat speelt mee. Hij weet dat het bestuur besloten heeft zijn contract niet te verlengen. Hij begrijpt dat niet.”