Monchique, waar de B&B van Ann en Gerrit ligt, werd zwaar getroffen door bosbranden.
Volledig scherm
Monchique, waar de B&B van Ann en Gerrit ligt, werd zwaar getroffen door bosbranden. © EPA, VTM Nieuws

B&B van Vlamingen Ann en Gerrit vernield door bosbrand: "Jaren aan gewerkt"

De bosbranden in Portugal hebben al heel wat schade aangericht. Zo is de B&B van Vlamingen Ann en Gerrit Wouters grotendeels vernield. "We hebben er jaren aan gewerkt, eigenlijk begon alles net goed te lopen", klinkt het aangeslagen. 

52 reacties

  • An Vanautgaerden

    6 jaar geleden
    Wat erg voor hen zeg
  • Ria Van Looy

    6 jaar geleden
    deze mensen hebben hard gewerkt om hun droom te realiseren, bewonder hun moed , velen hebben dezelfde droom maar durven de stap niet zetten en hopelijk vinden deze mensen nog een sprankje hoop om door te zetten en deze "sjit" op te ruimen . Branden komen nu eenmaal voor , ook tussen de beton !!Je moet nu eenmaal het geluk ook aan je kant hebben in het leven !Veel sterkte Ann en Gerrit …..ga er een tweede keer voor !!!!
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Je leven is belangrijker dan een huis, dat kan terug heropgebouwd worden
  • Guy Van Deun

    6 jaar geleden
    Het is zeker erg voor hen, maar als brandweerman te hebben gewerkt moet men toch meer vragen stellen, gevaren inschatten en zeker in risico gebieden de brandverzekering niet onderschatten.
  • Jo Peeters

    6 jaar geleden
    Bomen en huizen gaan niet samen. Ze mogen nog zo mooi ogen maar als er vuur is dan is de kans groot dat het mis gaat. Zelfs met een goede brandverzekering zijn ze de dupe want verzekeringsmaatschappijen zijn er in de eerste plaats om zelf te bestaan. Hun getroffen klanten zijn als hun luizen.