Bart De Pauw
Volledig scherm
Bart De Pauw © BELGA

Flinke dip in de jaarcijfers van Bart De Pauws productiehuis Koeken Troef!: "Daling van 60 procent"

ShowbizzHet gaat niet zo goed met het productiehuis Koeken Troef!, dat Bart De Pauw (50) samen met zijn vrouw Ines oprichtte. Dat leidt financieel expert Thierry Debels in weekblad TV-Familie af uit de recente zakencijfers die hij kon inkijken. 

24 reacties

  • George Verbeek

    6 jaar geleden
    Moeten we medelijden hebben omdat Bart nu iets minder snel "nog rijker" zal zijn dan hij had gedacht?
  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Schandalig wat ze Bart aandoen,en voor wat? Heeft hij iemand verkracht? Heeft hij handtastelijk geweest? Maar waarom ze er jaren mee gewacht hebben weet we ook niet. Ik heb ook in showbusiness gezeten en weet dat het in deze branche losjes aan toe gaat maar niets ernstigs,en dat weten en wisten die #metoo vrouwen ook.
  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Veroordeeld door de pers en de media, heft hij al voor een rechtbank moeten verschijnen, hier ben je nog altijd onschuldig tot je schuld bewezen is, de zaak Weinstein is ineens ook 180 ° gedraaid,
  • Thierry Piette

    6 jaar geleden
    Ook al komt hij terug op tv, het zal nooit meer hetzelfde zijn als vroeger met zijn (op het randje af) grapjes en dat ga ik missen. Je wist op voorhand als hij op tv kwam, dat wordt lachen. Nu weet ik het niet meer. Spijtig dat zo'n talent, op zo'n manier kapot wordt gemaakt.
  • Dirk Radix

    6 jaar geleden
    Zo...de dames hebben de schade aangericht! Een afrekening die niet in verhouding staat met wat hij hun (zogezegd) heeft aangedaan! Een half falliet bedrijf met alle gevolgen. Zijn ze nu blij? Waarschijnlijk wel! Zegt genoeg over hun iq.