AFP
Volledig scherm
© AFP

Russische aandelenmarkten stevig in het rood na aankondiging Amerikaanse sancties voor vergiftiging spion

De Russische aandelenmarkten krijgen rake klappen nadat de Verenigde Staten sancties aankondigden naar aanleiding van de vergiftiging van de voormalige Russische dubbelspion Sergei Skripal in het Verenigd Koninkrijk in maart 2018. De roebel bereikt zijn laagste niveau sinds bijna twee jaar.

25 reacties

  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Trump kent als commerçant blijkbaar maar 1 manier om aan geopolitiek te doen - de andere landen sancties opleggen en handelsoorlogen starten. Als dat zijn 'America First' politiek is zal hij daar niet ver mee geraken. Hij heeft tijdens zijn kiescampagne wel altijd gezegd dat hij niet de politieagent van de wereld ging spelen maar zijn kiezers hadden daaruit niet begrepen dat hij de terrorist en de onruststoker van de wereld ging spelen. Zo zie je maar.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    De stromannen van Trump doen gouden zaken op de beurs telkens ze voorkennis krijgen van nakende maatregelen of heffingen. Bijna continue beursmanipulatie.
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Stik jaloers dat Rusland gas mag leveren aan Europa.En er is nog iets wat opvalt de petrodollar begint barsten te vertonen omdat Rusland China Iran en zelfs Indie een ander betaalmiddel proberen en dat zint de VS niet zij moeten baas zijn van de wereld maar geloof me dit blijft niet duren.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Tijd om de voor Trump compromitterende video-opname met de golden showers van de twee Russische prostituees in een hotelkamer in Moskou boven te halen zie ik Poetin denken.
  • Jan Vannuffelen

    6 jaar geleden
    Poetin bij zijn pietje gepakt , goed zo . De meest onbetrouwbare gast op deze wereldbol , ontkent zelfs wat de hele wereld met eigen ogen ziet .