In de Amerikaanse staat Californië hebben de natuurbranden die de regio al sinds midden juli teisteren, een tiende dode veroorzaakt. Een 40-jarige brandweerman die de brand Carr bestreed en reageerde op een oproep, is omgekomen in een auto-ongeval in de county Tehama.
Volledig scherm
In de Amerikaanse staat Californië hebben de natuurbranden die de regio al sinds midden juli teisteren, een tiende dode veroorzaakt. Een 40-jarige brandweerman die de brand Carr bestreed en reageerde op een oproep, is omgekomen in een auto-ongeval in de county Tehama. © Photo News

Californische natuurbranden eisen tiende dodelijk slachtoffer, man gearresteerd voor brandstichting

In de Amerikaanse staat Californië hebben de natuurbranden die de regio al sinds midden juli teisteren, een tiende dode veroorzaakt. Een 40-jarige brandweerman die de brand "Carr" bestreed en reageerde op een oproep, is omgekomen in een auto-ongeval in de county Tehama, zo meldde het California Department of Forestry and Fire Protection (Cal Fire). Ondertussen is ook een man gearresteerd die ervan verdacht wordt de "Holy Fire" brand te hebben aangestoken.

0 reacties