Pony's en paarden worden op 'pony painting parties' gebruikt als 'schilderezel' voor kinderen.
Volledig scherm
Pony's en paarden worden op 'pony painting parties' gebruikt als 'schilderezel' voor kinderen. © Facebook Joe Callister

'Pony painting parties' veroorzaken ophef: "Pony's en paarden zijn geen feestartikelen"

Al gehoord van 'pony painting parties'? Op zo'n feestje beschilderen kinderen pony's of paarden met speciale krijtverf. De ietwat bizarre trend veroorzaakte heel wat ophef in het Verenigd Koninkrijk.

27 reacties

  • PIETER ROGIERS

    6 jaar geleden
    Stap voor stap wil de dierenrechtensekte alle gebruik van dieren door de mens verbieden! Choqueren en emotioneren met uiteindelijk maar 1 bedoeling: mensen laten doneren. PETA ontving vorig jaar meer dan 67.000.000 dollar via schenkingen en donaties! PETA euthaniseert (lees:doodt!) elk jaar duizenden honden/katten in hun opvangcentra! Op de balans van GAIA 2017: 2.500.000 € eigen vermogen en voor meer dan 1.500.000 € geldbeleggingen!! Jammer dat weinig mensen dit weten!
  • Didi Belien

    6 jaar geleden
    EEN SCHANDE IS DIT!!! Verf deze onnuttige onmensen zelf en laat ze zo verder leven in de gevangenis!! Verdienen ni meer! Waar zit de politie en de regering?????
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Ik leer mijn kinderen respect te hebben voor dieren en dieren in hun waarde te laten... Ik breng hen bij dat je een dier niet kunt bezitten en dat je ze niet mag gebruiken voor eigen plezier. Maar ik zal wel ouderwets zijn zeker!
  • Ludwig Geldmeyer

    6 jaar geleden
    Zie hier geen graten in. Iemand bang dat het het imago van het paard zal schaden misschien? Zolang het dier de verzorging krijgt die het nodig heeft is het toch geen probleem. Ik vind het meer dierenmishandeling om iemand op mijn rug mee te zeulen. Maar dat vinden we geen dierenmishandeling? Belachelijke maatschappij. Wat zou je zelf het liefste doen? Betaald worden om beschilderd te worden met krijtjes of hetzelfde loon krijgen om dikke Amerikanen een ganse dag rond te zeulen?
  • Nathalie Devos

    6 jaar geleden
    Waar gaan we naar toe,de wereld wordt echt zot, zet die organisatoren allemaal samen en laat de kinderen hun gang gaan, ( als da toch zo onschuldig is) dan gaan we ne keer zien hoe lang die hype zal duren