Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © ANP

Jonge zwemmer (34) dood aangetroffen in steengroeve Mont-sur-Marchienne

Een man (34) uit La Louvière die gaan zwemmen was in een steengroeve in Mont-sur-Marchienne (Charleroi), is deze namiddag dood aangetroffen. Brandweerlieden en duikers waren al een hele dag op zoek naar de man. 

6 reacties

  • Daniel Collier

    6 jaar geleden
    Het is niet als iemand sterft moet alles verboden worden,het was al verboden !!
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Deze tijden is alles overgereglementeerd. Mag een mens nog gewoon eens iets doen? Vroeger zwom men overal waar ater was, maar van zodra iemand sterft moet alles verboden worden. Als we jong waren deden we ook van alles, zwemmen, ergens opklimmen en dan kan er altijd is mislopen. Eigenlijk zijn veel speeltoestellen levensgevaarlijk; een stalen dubbele schommel waar je 5 meter hoog gaat en tegen de baar vanboven botst. Die grote klimpiramides uit touw.
  • Dirk Daems

    6 jaar geleden
    velen vinden zichzelf avonturier(ster) en denken dat hen niks kan overkomen... het ergste is dat dan anderen hun leven moeten riskeren voor zulke waaghalzen... erg dat dit moest gebeuren, maar sommigen zoeken het helaas echt wel zelf
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    "De steengroeve, op de grens tussen Mont-sur-Marchienne en Montigny-le-Tilleul, trekt regelmatig zwemmers aan, hoewel dat uitdrukkelijk verboden is." Dit is zeer duidelijk, maar ja er zijn heel wat mensen die vinden dat dergelijke regels niet voor hun zijn... met alle risicos vandien. ps en niet alleen in de vermelde steengroeves, maar ook in heel andere plaatsen!
  • Daniel Collier

    6 jaar geleden
    Ze zullen het nooit leren,en binnen een paar maanden de skiërs buiten de zone .