Tesla
Volledig scherm
© Tesla

Tesla verliest 11.000 euro per verkochte auto

AutoTesla verliest nog altijd fors op een verkochte auto, terwijl Ferrari per auto 70.000 euro winst maakt. Dat blijkt uit onderzoek van de Duitse econoom Ferdinand Dudenhöffer. 

47 reacties

  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Hendrik Patyn, de groeiende schaarste is er enkel voor aardolie, die wordt opgebruikt, batterijen worden voor 100% gerecycleerd, ook daarin wordt nu volop geïnvesteerd, ga eens kijken bij Umicore. De ontdieseling is al een feit, benzine volgt.
  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Hendrik Patyn, het gaat niet om opgebruikt, het gaat om groeiende kosten. En inderdaad, de eerste elektrische vliegtuigen vliegen ook al. We zullen allemaal elektrisch rijden, omdat de automobielindustrie nu honderden miljarden daarin heeft geïnvesteerd, en die zullen moeten renderen. Dat is ook een van de redenen waarom waterstof niet zal doorbreken.
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Mr Tamsyn al eens op vakantie geweest met een elektrische Boeing?
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    En dan is er nog de groeiende schaarste van de grondstoffen voor het bouwen van de elektrische wagens....
  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Mr Tamsyn wanneer zal de aardolie opgebruikt ? Enig idee? Tegen wanneer zijn alle vrachtschepen elektrisch? Zolang u hier geen antwoord op hebt blijft er lpg als restprodukt! En het volgende goeie alternatief is waterstof. Misschien eens goed informeren bij scheikundigen en geologen !!!!