REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Fors meer handel in oude auto's door te veel diesels op tweedehandsmarkt

Op de tweedehandsmarkt zijn vooral diesels te vinden, terwijl de Belg nu benzines wil. Daardoor stijgt de export én de import, schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad dinsdag.

71 reacties

  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Wij worden belogen bedrogen en bestolen, alle dagen hier in dit duurste landje, van de EU, en onze vrije en eerlijke pers doet hier volop aan mee
  • Andy Grandjean

    6 jaar geleden
    De regering is er niet om mensen te helpen maar om hun rijk gevulde zakken nog wat bij te spijzen.Schepen en vliegtuigen stoten vele malen meer uit , maar denk maar niet dat ze daar gaan aankomen . het antwoord mag je wel raden .of ze zitten er zelf in bij hun vele bijberoepen of ze durven de beerput niet te openen uit schrik dat er over hun wat vrij komt wat niet mag geweten Worden .hou het volk dom en geef ze net genoeg om te overleven dan zwijgen ze wel zo simpel is het
  • Theo Laceur

    6 jaar geleden
    Als je weinig kilometers doet verkoop dan je auto en koop een electrische fiets. De auto is al langer de melkkoe van de staat. Je moet eens uitrekenen wat je maandelijks gaat uitsparen.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    @Luc Beeten , tot Euro 4 geen probleem met de emissiezones ,daaronder wel. Heb dezelfde vermelding op mijn keuringsbewijs. Voor een Euro 4 wel + 25% bij je verkeersbelasting nu,betaal nu plots 70 euro extra ,heb deze maand mijn verkeersbelasting ontvangen.
  • Thomas Lambaerts

    6 jaar geleden
    Aan al die mensen die nu snel een benzine kopen omdat hun diesel niet meer de stad in mag. Koop gewoon een ticketje voor die 1 keer dat je de stad in wil... Kost je 30€ ofzoiets. Moet je daarom in paniek je oudere diesel dumpen? De mensen die in en rond een stad wonen kan ik begrijpen dat die gefrustreerd zijn. Die moeten wel mee.