PVBN
Volledig scherm
© PVBN

Man (74) onderkoeld uit water van haven Nieuwpoort gered nadat leuning van jacht afbreekt

In de jachthaven van Nieuwpoort is vanochtend een 74-jarige man uit Eigenbrakel onderkoeld uit het water gered door duikers van de brandweer. Een getuige had de man in problemen opgemerkt en de hulpdiensten verwittigd. De man kwam allicht in het water terecht doordat de leuning van zijn jacht was afgebroken.

1 reactie

  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Oh, ik moet dringend de leuningen van mijn jacht gaan nakijken !
  1. Grootste stap voorwaarts sinds de jaren 70: onderzoekers vinden manier om gevaarlijke infecties klein te krijgen
    PREMIUM

    Grootste stap voorwaarts sinds de jaren 70: onderzoe­kers vinden manier om gevaarlij­ke infecties klein te krijgen

    Ziekenhuizen kampen met een groeiend probleem van antibioticaresistentie, waardoor steeds meer bacteriën niet meer te behandelen zijn met bestaande geneesmiddelen. Een team van Zweedse wetenschappers is nu echter een nieuwe vorm van antibiotica op het spoor. En dat is heel goed nieuws om hardnekkige infecties zoals E. Coli en K. pneumoniae - dat onder andere een longontsteking kan veroorzaken - in de toekomst beter te kunnen behandelen.
  2. Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blankenbergse kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”
    PREMIUM

    Foto’s van luxeleven op Tenerife doen Blanken­berg­se kapper Dylan L. (28) de das om: “Hij pronkte met wagen van 117.000 euro op Instagram”

    Hij had het hazenpad al gekozen, toen de rechter in Brugge hem eind december vorig jaar bij verstek veroordeelde tot een effectieve celstraf wegens nieuwe drugsfeiten. Maar de Blankenbergse kapper Dylan L. (28) deelde gretig foto’s van het leventje dat hij intussen leidde op Tenerife. Met een Mercedes C63 én een gepersonaliseerde nummerplaat als ultiem symbool van al die luxe. Dat gepoch deed hem zaterdag de das om. Portret van een kapper met losse handjes, die vorige week nog genoemd werd in een zaak rond smokkel van drugs in de gevangenis van Brugge.
    Blankenberge