iStock
Volledig scherm
© iStock

Belgische economie blijft trager groeien dan eurozone

EconomieDe economische groei in België blijft achterop hinken bij de groei van de eurozone. In het tweede kwartaal van dit jaar groeide de Belgische economie voor het vijfde kwartaal op rij trager dan die van de eurozone, zo blijkt vandaag uit gegevens van het Europese statistiekbureau Eurostat.

57 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Ze kunnen u ook van alles wijsmaken hé Marc. Uw reactie is verkiezingspraat man . Eigenlijk goed geprobeerd maar de mensen weten ondertussen beter . NVA gaat tussen de 7 en de 10 % verliezen aan VB . Let maar eens op !
  • Daisy Vanreet

    6 jaar geleden
    Het einde van de goed nieuws show van het clubje in de wetstraat? Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    Niet moeilijk, we hinken met alles achterop. Behalve met hoge belastingen, daar zijn we de kampioen. De reden is simpel, ons politiek systeem is rot, ziek en versnipperd. Om over de politici zelf nog maar te zwijgen.
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    België is intern ziek qua politiek voeren. Veel teveel belangenvermenging, partijen die elkaar liever nekken ipv een land deftig te besturen....
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    De schuld hiervan ligt bij ons, bij de gewone mensen, die hebben sinds Martens I met de devaluatie, indexsprongen, etc over Dehaene tot nu met de NVA blijkbaar nog altijd te weinig ingeleverd, de koopkracht van mensen beknotten geeft toch automatisch een hogere economische groei, of niet?