Greg Van Avermaet.
Volledig scherm
Greg Van Avermaet. © Photo News

Van Avermaet: "BinckBank Tour is voorbij” - Campenaerts: “Zwitser in Antwerpen, plezant!”

Wielrennen“Ik denk dat de koers gereden is”, zegt Greg Van Avermaet. De olympische kampioen meent dat de eindwinnaar van de BinckBank Tour nu al bekend is: zijn ploegmaat Stefan Küng.

8 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ja Antoine, het zou enkelen wel plezier doen mocht hij eens iets winnen. Hij doet zijn best hoor. Vandaag heb ik hem eens twee meter op kop van het peloton zien rijden. Maar schijnbaar geloofde hij er niet meer in dat de vluchters zouden gevat worden. Dus kroop hij maar vlug in de buik van het peloton waar hij zich zo goed schijnt te voelen.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Papier heeft eindeloos geduld.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Oh ja, hij heeft de gele trui in de Tour 8 dagen mogen dragen, niet omdat hij die gewonnen had in de ploegentijdrit, maar BMC. Dat staat natuurlijk op zijn palmares terwijl hij daar geen enkele verdienste aan heeft. Hij stond gewoon als beste geklasseerde van de ploeg na twee pelotonsprinten, namelijk 19de.
  • maarten mouton

    6 jaar geleden
    Geen renner doet beter, Sagan doet veel beter.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Bink Bank ex Eneco is altijd een flutkoers geweest die grotendeels op een rotonde in Nederland word gereden. Wat Van Avermaet betreft.. denk dat de motivatie wat weg is, teveel gekoerst en niks herstelrust. Mentaal speelt dat vaker op dan fysiek. @Henninckx misschien moet je eens kijken wat hij dit jaar al bij elkaar fietse. Geen renner doet beter ondanks geen grote winst.